Main Home English

IZBERITE LESENA OKNA, KI TRAJAJO

Najpomembnejši korak na poti, da vaša hiša postane dom, je načrtovanje. Korak, ki vam s pravimi odločitvami lahko prihrani veliko dragocenega časa in finančnih sredstev.

Skrbno načrtovana konstrukcija in vgradnja naravnih in vremensko odpornih materialov podaljšujejo življenjsko dobo Duriart oken, zato z vzdrževanjem lesenega eksterierja nimate dodatnih skrbi ali stroškov. Zavedamo se, da je za vaš dom dobro le najboljše, zato smo se odločili, da vam ponudimo lesena okna, ki trajajo.

Plod slovenskega razvoja

Plod slovenskega razvoja

Naša okna so plod življenjskih izkušenj s področja stavbnega pohištva. Vsi naši sistemi sledijo sodobnim smernicam in potrebam po estetskih in trajnostnih lastnostih. Zavedamo se, kako pomemben je varen in brezskrben objem doma, zato smo za vas razvili sistema “Protect-A” in “”EKO-protect”, katerih trajnostna sestava omogoča dolgo življenjsko dobo oken brez potrebe zunanjega vzdrževanja.
Odgovornost do okolja

Odgovornost do okolja

Les je edini obnovljivi material za izdelavo oken, zato se z izbiro lesenih oken skrb za okolje prične z vami.
Sodobna in energijsko varčna okna

Sodobna in energijsko varčna okna

Sodobno stavbno pohištvo mora biti za doseganje primerne toplotne in zvočne izolativnosti izvedeno z dovolj velikim presekom lesenega dela in s trojno zasteklitvijo. Lesena okna Duriart so razvita po natančnih izračunih, kjer smo ugotovili, kolikšna je še največja smiselna debelina lesenega dela in kakšna je optimalna širina medstekelnega prostora. Okna smo opremili tudi s sodobnim videzom, ki ga ustvarijo poravnana linija okvirja in krila, skrito okovje ter pester nabor lesnih vrst, iz katerih so izdelana okna. Izbirate lahko med smreko, jelko, macesnom, hrastom, rustikalnim hrastom, češnjo, orehom in sapelijem. Po želji okna izdelamo tudi z drugimi lesnimi vrstami.